Брітні Спірс
|
|
milagros | Дата: Понеділок, 20.10.2008, 22:57 | Сообщение # 1 |
Admin
Група: Господиня сайту
Країна: Україна
Репутація: 3
Статус: Offline
| кажуть, що не за горами її новий альбом, фільм та новий кліп. Кліп не дуже, помітно, що його знімав той самий чувак, що й токсік. Та й пісня ніяка... все, себе не перестрибнеш вже... нажаль... хоча старі пісні іноді із задоволенням слухаю, згадуючи молодість
Зарабатывайте вместе с UcoZ!
|
|
| |
VJ | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 15:43 | Сообщение # 2 |
NEW
Група: Форумчанка
Репутація: 0
| Quote (milagros) кажуть, що не за горами її новий альбом, фільм та новий кліп. Кліп не дуже, помітно, що його знімав той самий чувак, що й токсік. Та й пісня ніяка... все, себе не перестрибнеш вже... нажаль... хоча старі пісні іноді із задоволенням слухаю, згадуючи молодість Сьогодні у неї день народження. І сьогодні ж після її першого виступу в Британії за останні чотири роки навіть фанати сказали, що краще б їй закінчити кар'єру. Оце такий подарунок...
|
|
| |
milagros | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 16:04 | Сообщение # 3 |
Admin
| Quote (VJ) Quote (milagros) кажуть, що не за горами її новий альбом, фільм та новий кліп. Кліп не дуже, помітно, що його знімав той самий чувак, що й токсік. Та й пісня ніяка... все, себе не перестрибнеш вже... нажаль... хоча старі пісні іноді із задоволенням слухаю, згадуючи молодість Сьогодні у неї день народження. І сьогодні ж після її першого виступу в Британії за останні чотири роки навіть фанати сказали, що краще б їй закінчити кар'єру. Оце такий подарунок... нікому такого не побажаєш Хоча що їй ті британці, головне, щоб американці слухали )))
|
|
| |
Nalali | Дата: П`ятниця, 05.12.2008, 22:51 | Сообщение # 4 |
NEW
| Але зате в неї нарешті вийшов новий альбом, який я дуже б хотіла б придбати чи скачати
|
|
| |
VJ | Дата: Субота, 06.12.2008, 11:01 | Сообщение # 5 |
NEW
| Quote (Nalali) Але зате в неї нарешті вийшов новий альбом, який я дуже б хотіла б придбати чи скачати happy Не знаю, як весь, а 15-тисекундні уривки з усіх пісень лежать в неті вже давно.
|
|
| |
milagros | Дата: Субота, 06.12.2008, 13:56 | Сообщение # 6 |
Admin
| VJ, та який з тих уривків сенс? ))) Nalali, ось я коли знайду альбом - зкину на острів позитиву
|
|
| |
VJ | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 14:12 | Сообщение # 7 |
NEW
| Quote (milagros) VJ, та який з тих уривків сенс? ))) Оцінити пісні можна Як на мене - лише три чи чотири варті уваги, інші - на жаль... Quote (milagros) Nalali, ось я коли знайду альбом - зкину на острів позитиву cool Які проблеми? Будь ласка - http://hotinga.ru/2008/11/24/britney-spears-circus-deluxe-edition.html
|
|
| |
milagros | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 14:56 | Сообщение # 8 |
Admin
| я вже знайшла альбом. Гарний. Але я не чую Бритні! То Гіларі Дафф мені чується, то Гвен Стефані, але Брітні чути дуже дуже мало. Якась інша манера співати...
|
|
| |
milagros | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 12:16 | Сообщение # 9 |
Admin
| мені подобаються з нового альбому пісні phonography, womanizer і circus
|
|
| |
Bilyavka | Дата: Понеділок, 25.05.2009, 10:19 | Сообщение # 10 |
NICE
Група: Білявка
| Поп-співачка відпочила на Багамах. У вільний від скандалів, судів і виступів час Брітні воліє засмагати й купатися. Спірс у чорному купальнику залюбки стрибає по піску та бешкетує у воді в компанії невідомого хлопця. До речі, Брітні Спірс пам'ятає про правила безпеки на пляжі та прикриває голову білою кепкою. Навряд чи співачка в такий спосіб ховається від папараці, адже відому поп-виконавицю можна впізнати за округлою фігуркою.
|
|
| |